PARCULUI20 – ECHILIBRU ÎNTRE LOCALIZARE, PREȚ ȘI CALITATEA EXECUȚIEI

Parcului20 este cel mai nou proiect rezidențial din nordul Bucureștiului, care își propune să ofere apartamente de foarte bună calitate, la prețuri corecte. Ansamblul de apartamente noi Parcului20 se află în zona Bulevardul Expoziției, în cel mai nou pol de dezvoltări de birouri, rezidențiale și comerciale al orașului București.

Echilibrul între localizarea proiectului, prețul apartamentelor și calitatea execuției este principalul nostru atu. Veți descoperi un proiect cu o arhitectură armonioasă și prețuri corecte pentru zona de nord a Capitalei. Aceste elemente fac din Parcului20 o investiție sigură și bine plasată.

Image

Parcului20 dispune de un teren de 15.000 de metri pătrați și va avea 469 de apartamente, disponibile în peste 30 de configurații. De asemenea, vor exista 579 locuri de parcare, parcare pentru biciclete și peste 80 de boxe pentru depozitare. Proiectul va fi construit în două faze de dezvoltare. Cele două clădiri au o înălțime de unsprezece etaje, iar fațadele sunt placate parțial cu ALUCOBOND® și în totalitate cu vată minerală, fapt care asigură o termoizolare bine calculată și contribuie la estetica ansamblului. Toate apartamentele sunt dotate cu sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pieței de profil, configurate astfel încât să asigure control, securitate și economii ale consumului de energie.

Image

Ansamblul Parcului20 va avea o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, care include copaci, plante perene, zone de relaxare, grădină yoga și o zonă pentru exerciții. La mai puțin de 100 metri de proiect se află un parc cu vegetație și un loc de joacă pentru copii, iar la aproximativ 400 metri distanță se va deschide un nou centru WorldClass.

Image
Image
Cordia este cel mai mare dezvoltator rezidențial din Ungaria, care are în curs de construcție și finalizate mai multe proiecte în Ungaria, România și Polonia. Cordia este parte a grupului Futureal, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori din Europa Centrală.
Cordia Romania
  Bulevardul Primaverii nr.19-21, Intrarea B, etaj 1, Bucuresti, Sector 1
  Tel: +4075 777 55 11
  Fax: +40-311 039 001